«Game of Thrones» sesong 8

Tar farvel med «Game of Thrones» på blodig vis

Masie Williams (21) har vokst opp på «Game of Thrones»-settet. Nå tar hun farvel med suksess-serien.

BLODIG FARVEL: Maisie Williams fikk sitt gjennombrudd som Arya Stark i «Game of Thrones». Nå er hun ferdig med siste innspilling, ni år etter at hun først landet rollen. Foto: Matt Crossick / EMPICS Entertainment / NTB scanpix
BLODIG FARVEL: Maisie Williams fikk sitt gjennombrudd som Arya Stark i «Game of Thrones». Nå er hun ferdig med siste innspilling, ni år etter at hun først landet rollen. Foto: Matt Crossick / EMPICS Entertainment / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Flere «Game of Thrones»-stjerner har for tiden sine siste dager på filmsettet etter mange år. Den åttende og avsluttende sesongen av «Game of Thrones» er ventet i 2019, og det betyr samtidig flere tårevåte farvel på sosiale medier.

Første ut i rekken var 31-åringen Emilia Clarke, som er viden kjent for rollen som Daenerys Targaryen.

- Hoppet på en båt til en øy for å ta farvel med landet som har vært mitt andre hjem i nesten ti år. Det har vært en reise, takk for et liv jeg aldri kunne drømt om, og familien jeg aldri kommer til å slutte å savne, skrev hun på Instagram.

Blodig farvel

Nå kan også Masie Williams (21) avsløre at hun har gjort sine siste opptak for HBO-serien. Det skriver hun på Instagram.

Williams var svært ung da hun begynte, og skuespilleren har nærmest vokst opp på «Game of Thrones»-settet. Hun ble tildelt rollen som Arya Stark i 2009, da hun var 12 år gammel. Innspillingen av den første sesongen begynte året etter.

Når Williams tar farvel med serien, er det likevel med en mindre emosjonell tone enn Clarke: Hun har publisert et bilde av et par blodige joggesko.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer