Tar hemmeligheten om «Kaptein Sabeltann» med seg i grava

Men nå vil Terje Formoe til Paris for å lage musikk.

FISKEBRYGGA: - Det finnes ikke noe bedre sted enn Kristiansand om sommeren, sier Terje Formoe. Han har ei leilighet i Oslo også, men etter at drømmehuset dukket opp ser han ingen grunn til å flytte fra Kristiansand. Foto: SONDRE STEEN HOLVIK
FISKEBRYGGA: - Det finnes ikke noe bedre sted enn Kristiansand om sommeren, sier Terje Formoe. Han har ei leilighet i Oslo også, men etter at drømmehuset dukket opp ser han ingen grunn til å flytte fra Kristiansand. Foto: SONDRE STEEN HOLVIK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

]KRISTIANSAND (Dagbladet): Det er Terje Formoes år i år. I begynnelsen av juli var det nypremiere og 25-årsjubileum på forestillingen «Kaptein Sabeltann og jakten på den magiske diamant» i Dyreparken, og i september er det premiere på den første spillefilmen, «Kaptein Sabeltann og skatten i Lama Rama».

Den er allerede solgt til flere land, både i Europa, Japan og Midtøsten, og skapte stor interesse under filmfestivalen i Cannes. Planen er tre filmer, og Terje Formoe er allerede godt i gang med historien til film nummer to.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer