Tar hun med seg boksehanskene?

Følg kveldens Bokbad direkte!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere i høst var Anne Holt en av de norske krimforfatterne som fikk kritikk for sitt forfattervirke.

- Anne Holt burde fotfølges av en språkkonsulent. Hun bruker boksehansker når hun skriver, sa Dagbladets anmelder Cathrine Krøger under Bok i Sentrum - og benyttet sjansen til å kåre Holts «1222» til bokhøstens dårligste bok.

I kveld er Holt første gjest ut i Bokbadet, som vi overfører direkte fra klokka 20.00 her på Dagbladet.no. Kanskje vil bademester Aslak Sira Myhre la Holt få bruke boksehanskene mot sine kritikere?

Klokka 20.45 er det så Ketil Bjørnstad, aktuell med «Elven», som skal intervjues av Sira Myhre. Også Bjørnstad fikk gjennomgå i Bok i Sentrum, der han ble båssatt som en av «steinerskoleforfattere» sammen med Ari Behn og Erik Fosnes Hansen.

– Dette er forfattere som med den største selvfølge hyller både Kjærligheten og Kvinnen og Kunsten og Stjernehimmelen. Men ordene blir bare ord. Det ender i ukritiske floskler skrevet av forfattere som er blottet for språklig selvkritikk, sa Krøger om den saken.

Etter Bjørnstad underholder Are Kalvø fra klokka 21.40. Kalvø har nylig gitt ut humorboka «Våre venner kinesarane».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer