Tar krigsspill til nye høyder?

Se «Modern Warfare 2»-traileren.

|||(Dagbladet.no): 10. november i år er det klart for oppfølgeren til et av de siste års mest feirede skytespill, «Call of Duty 4: Modern Warfare».

Oppfølgeren, som har droppet «Call of Duty»-navnet og nå bare heter «Modern Warfare 2», vil som vi tidligere har fortalt utspille seg i alt fra Rios farlige gater til tørre dalstrøk i Afghanistan.

Etter flere småglimt fra spillet, kan Infinity Ward nå endelig vise fram den første, hele traileren som gir oss et solid innblikk i spillets historie.

Fra før vet vi at historien fra det første spillet fortsetter, og russiske supernasjonalister er igjen skurkene. Den nye sjefen deres heter Makarov, og han fortsetter der forgjengeren Zakhaev slapp.

Og fra det vi kan se av videoen, der alle klippene er hentet fra selve spillet, er det all grunn til å glede seg til utgivelsen.

Neste uke går spillmessen E3 av stabelen i Los Angeles, og Dagbladet.no vil være tilstede for å rapportere om alle spillnyheter og inntrykk - forhåpentlig også fra «Modern Warfare 2».

Hva tror du om spillet?