Tar med babyen på turné

Sissel Kyrkjebø Skoller (30) velger familien framfor sin nye plate, men julekonsertene kan hun ikke si nei til. Derfor må den nå to uker gamle datteren bli med på turné.

Feirer tiårsjubileum

- Familien er prioritet nummer én, og det skal nok gå greit å ta henne med på turné, sier den lykkelige tobarnsmoren til Dagbladet.

I går tok hun seg fri fra mammapermisjonen for å presentere årets julekonserter i Skandinavia, som også i år vil holde sine tradisjonsrike konserter i Gjøvik og Oslo. Etter møtet med pressen dro hun på ferie sammen med ektemannen Eddie Skoller, Ingrid (3) og minstejenta, som kom til verden for to uker siden.

Uten navn

- Hvordan det er å bli mamma for andre gang? Det føles helt fantastisk! sier Sissel, som fødte en velskapt jente på 3,3 kg.

- Vi har ikke bestemt oss for hva hun skal hete ennå, forteller Sissel, som i alle fall er sikker på hvem av foreldrene jenta er mest lik, nemlig Sissel selv.

- Det begynner også Eddie å innse, ler Sissel, som nærmest har vært borte fra mediebildet etter fjorårets suksess med «Titanic»-platene og MTV-hiten «Prince Igor» med Warren G.

Plate til våren

Selv har hun likt situasjonen der hun har fått konsentrere seg om familien - og plata som man håper skal bli Sissels internasjonale gjennombrudd.

Albumet er nå under miksing i New York, og vil trolig ikke komme ut før til våren. Dermed får hun svært liten drahjelp fra suksessen med «Titanic» og Warren G.

- Markedsmessig hadde det vært en klar fordel å komme ut med plata rett etter all oppmerksomheten med «Titanic», men det ble ikke slik. Det synes jeg også er litt fint. Da trenger ikke forventningene ligge så tett opptil de tidligere prosjektene, sier Sissel, som også selv spøker med den stadig utsatte plata:

- Nå har jeg uansett mer enn nok med ammetåka.

GLAD TOBARNSMAMMA: Sissel Kyrkjebø Skoller tar med seg sin nyfødte og holder julekonserter sammen med flere andre artister i hele Skandinavia.