Tar Need for Speed-serien tilbake til røttene

Politi-og-røver tilbake i nye «Need For Speed Hot Pursuit».

||| I forbindelse med E3 har EA avslørt detaljene om Need For Speed-spillet som er i utvikling hos Criterion Games, studioet bak Burnout-serien.

Det kommer frem at det nye spillet vil gå tilbake til røttene i serien hvor det handler om å unngå eller rømme fra politiet med sexy sportsbiler i høye hastigheter.

EA annonserte også at spillet vil fokusere på å ha kontakt med venner i spillet.

En ny tjeneste kalt Need For Speed Autolog kobler deg sammen med vennelista for å konkurrere, men du kan også sammenligne statistikk. På den måten vil spillet ha en ny dimensjon når det kommer til konkurranse.

Criterion-sjef Craig Sullivan avslører at utviklerne har vært tilhengere av serien siden starten.

- Hos Criterion har vi spillt Need for Speed helt siden det første kom på 3DO (journ. anm.-  gammel Panasonic-konsoll), sier han i en pressemelding.

- Målet vårt har vært å lage et politi-mot-racer-spill som oppleves med vennene dine som er så morsomt, raskt og spennende at adrenalinet og intensiteten blir levende, uttaler Sullivan.

Det første Hot Pursuit-spillet kom til PlayStation og PC i 1998 og var egentlig det tredje spillet i serien.

 «Need For Speed Hot Pursuit» utvikles til PS3, Xbox 360 og PC, mens en egen utgave utvikles til Nintendo Wii. Spillet skal etter planen slippes 18. november i Norge.