Tar opp Oslo-konserten

Foo Fighters vurderer å gi ut liveplate, blant annet med bidrag fra Oslo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kvartetten er midt inne i sin europeiske førjulsturné, som ender i Paris 15. desember. Med på konsertene er også mobilt innspillingsutstyr som blir brukt på hver konsert.

- Vi har tenkt på å gi ut liveplate, men ingenting er avgjort ennå. Vi tar opp konserten også her i Oslo, så får vi se om det er godt nok, sier vokalist og frontfigur Dave Grohl. Foo Fighters møtte fans og presse før konserten i Oslo Spektrum i går kveld. Mange hundre hadde ventet i mange timer innenfor dørene i Oslo City. Lengst av alle sto Thomas Udbek (19) fra Oslo. Han stilte seg opp utenfor Platekompaniet allerede klokka 09.30 i går formiddag. Sju år etter starten er Grohl selv overrasket over suksessen.

- Vi planla aldri å gjøre noen karriere med bandet. Det skulle bare være gøy. Den første plata vår var bare en demotape. Men for all del, vi tar jobben svært seriøst.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer