Foto: Rockstar Snart blir folk som jukser i «Red Dead Redemption» straffet hardt.
Foto: Rockstar Snart blir folk som jukser i «Red Dead Redemption» straffet hardt.Vis mer

Tar «Red Dead Redemption»-jukserne til galgen

Rockstar vil rydde opp i online—modusene.

||| Mange nettspill er plaget med spillere som ikke klarer å følge reglene. For ikke lenge siden tok Blizzard affære og sperret over 300.000 battle.net-kontoer, som blant annet var for å få stengt ute jukserne.

Nå annonserer også Rockstar at de vil sette i gang tiltak for å holde nettspillingen mest mulig rettferdig for ærlige spillere - i et innlegg på den offisielle nettsiden til Rockstar varsler de nå at juksere vil bli utestengt i en ubestemt tidsperiode.

- I vår neste oppdatering, som er planlagt for Xbox LIVE og PlayStation Network innen nesten måned, vil inkludere tiltak mot hacking og juksing. De som har blitt oppdaget uten noen tvil vil be umiddelbart stengt ute fra Red Dead online-verdenen i en periode vi føler passer, står det i meldingen.

Det varsles også at det vil komme tiltak mot irritasjonsmomenter i Free Roam-modus. De som blir plaget av andre spillere får muligheten til å flytte seg til et valgfritt sted på kartet. De som plager andre vil få status som Most Wanted, noe som betyr at andre spillere kan se at de plager andre, men lovens lange arm vil også bli sendt etter dem.

Med over fem millioner solgte spill er «Red Dead Redemption» et av årets mest populære spill og Rockstar har ikke tenkt å la den muligheten gå til spille — selskapet annonserte nylig fire nye utvidelsespakker til spillet, som vil slippes i løpet av de neste månedene.

Rockstar har allerede rukket å slippe én utvidelsespakke — 22. juni slapp de pakken «Outlaws to the End» som legger til flere nye oppdrag hvor du kan samarbeide med andre spillere om å løse.