Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tar rotta på «Lost»

Sjekk hvilken serie som nå er like populær i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De to første sesongene av «Lost» var en historisk seersuksess for tv-selskapet ABC, og førte til at de andre tv-selskapene hev seg rundt for å lage bleke kopier. Få av dem lykkes.

Årets sesong - som startet 4. oktober i USA - har fått sterkere konkurranse. «Criminal Minds» har nemlig festet grepet om seerne i sin andre sesong.

Da de to seriene gikk samtidig onsdag, var det bare 200 000 flere som valgte å se dramaserien om de overlevende etter flykrasjet på Oceanic Air Flight 815, skriver E Online. CBS hevder imidlertid at deres krimserie nå er like stor, fordi det var flere husstander som hadde på «Criminal Minds» onsdag kveld.

Det er imidlertid ingen umiddelbar fare for at «Lost» blir kansellert med det første: 16,9 millioner amerikanere fulgte serien onsdag kveld. Likevel er seertallene ti prosent dårligere i forhold til sesongpremieren, som i sin tur var 20 prosent dårligere enn premieren på sesong to.

«Criminal Minds» er sendt av TV 2 i Norge, mens sesong tre av «Lost» får norgespremiere på TVNorge rundt nyttår.

BEKYMRET: Er det seertallene John Locke (Terry O\'Quinn) sjekker? Foto: TVNORGE
BEKYMRET: Er det seertallene John Locke (Terry O\'Quinn) sjekker? Foto: TVNORGE Vis mer
HALER INNPÅ: Gjengen i «Criminal Minds» er snart like populære som «Lost» i USA.