Tar tre år i TVNorge

Arve Juritzen har underskrevet en treårskontrakt med TVNorge. Ingen vil si hvor mye penger han får for jobben. - Men vi betaler ikke peanøtter, sier informasjonsdirektør Jens-Petter Gjelseth i TVNorge.

- Vi har noen ideer og tanker framover. Det er alt jeg vil si. Nå får vi ta unna «Big Brother» først, sier Arve Juritzen.

Han skal lede åpningsshowet i «Big Brother» i begynnelsen av mars, et ukentlig studioshow fra Airport studio på Fornebu og finaleshowet i juni.

Heller ikke Gjelseth vil si noe om hvor mye Juritzen får betalt eller hva han skal gjøre de neste tre årene.

- Vi kommenterer ikke slikt, sier han.

- Men det er godt betalt?

- Arve er en av Norges mest profesjonelle og beste programledere, og det er klart at man lønner ikke slike med peanøtter. Når det gjelder videre samarbeid, så har både vi og Arve flere forskjellige ideer.

- Men nå skal vi ikke legge skjul på at hvis «Big Brother» blir en suksess, så er det ikke unaturlig at vi satser på en ny runde om et år igjen. Har Arve gjort det bra, er det jo naturlig at han følger det opp, sier Gjelseth.

«Tore på sporet»

Det er Arve Juritzen alene som har tegnet kontrakten med TVNorge. Det betyr at produksjonsselskapet hans kan gjøre jobber for andre. Til P4 sa Juritzen i går: «Jeg satt en kveld og så på «Tore på sporet» på NRK. Da tenkte jeg at hvis dette er stueren underholdning som folk liker, så er søren meg «Big Brother» helt greit.»

- Det var overhodet ikke noen kritikk av «Tore på sporet». Det er et bra program som jeg konstaterer at mange folk liker, sier Juritzen.

Tore Strømøy selv er klar i sin mening om Juritzens nye prosjekt:

- På villspor

- Jeg går ut ifra at grunnen til at tv-selskapet setter opp dette er penger. Det gjelder vel også for Juritzen, vil jeg tro. Jeg synes han er litt på villspor når han sammenlikner «Big Brother» med «Tore på sporet».

- Hvis det å sammenlikne seg med «Tore på sporet» er et forsøk på å kjøpe seg inn i varmen, vil jeg ha meg frabedt det, sier Strømøy.

- Nei, jeg tror folk med en gang kommer til å oppdage at dette er to forskjellige verdener. Jeg ville aldri ha vært med på noe sånt, sier Tore Strømøy.

<B>TVNORGES MANN:</B> Etter bruddet med TV2 før jul har Arve Juritzen underskrevet kontrakt med TVNorge. Det betyr at han ikke kommer til å vise fjeset sitt på andre kanaler de tre neste årene. I går var han innom P4 program "Sytten tretti" for å forsvare sin nye rolle som programleder i "Big Brother"