Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tarantino avslører ny film

- Det er en western.

NY FILM FRA TARANTINO: Kultregissøren avslører planer om å lage en ny western-film.  Foto: NTB Scanpix
NY FILM FRA TARANTINO: Kultregissøren avslører planer om å lage en ny western-film. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Den prisvinnende regissøren Quentin Tarantino jobber nå med en ny film.Tarantino fortalte dette under talkshow-innspillingen av «The Tonight Show With Jay Leno», skriver nettstedet The Hollywood Reporter

- Jeg har ikke fortalt dette offentlig før, men jeg vil nå fortelle i hva slags sjanger filmen skal være: det er en western, fortalte Tarantino til Jay Leno.

Tarantino er en av Hollywoods mest anerkjente regissører, og er kjent for filmer som «Pulp Fiction», «Inglourious Basterds» og western-filmen «Django Unchained»

Rykter Tarantino kunne fortelle på talkshowet at han hadde det så morsomt med å lage «Django Unchained» at han etter denne opplevelsen fikk lyst til å lage en ny western-film. Denne skal ikke være en oppfølger til «Django Unchained».
 
Den oscar-vinnende «Django Unchained» var Tarantinos siste film og ble utgitt i 2012. Filmen var en western med kjente skuespillere som Leonardo Dicaprio, Jamie Foxx og Christoph Waltz på rollelisten.

Ryktene rundt hva slags type western-film som skal lages har allerede begynt å surre. Tidligere har det blitt spekulert i at Tarantino har vært interessert i å lage en western som utspiller seg i den Australske villmarken, hevder nettstedet HITFIX.

Voldelige-scener Tarantino startet sin karriere i en videobutikk før han virkelig slo igjennom med klassikeren «Reservoir Dogs» i 1992.  

Kultregissøren har siden den gang både jobbet som skuespiller, produsent og regissør i en lang rekke filmer og tv-serier. Tarantino er spesielt kjent for å bruke svært voldelige-scener i sine filmer, som etter hvert har blitt et varemerke for regissøren.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media