Tarantino filmklar igjen

Regissør Quentin Tarantino skriver på en hevnfilm med Uma Thurman i en sentral rolle.

Tarantino har ligget lavt siden Jackie Brown, men nå kan det se ut som det igjen rykker i filmfoten. Det rapporteres at han er godt i gang med å skrive filmmanuset til hevnfilmen «Kill Bill».

Med seg har Tarantino Uma Thurman en sentral rolle. Sist de to gjorde suksess sammen, var i den kritikerroste og prisbelønte «Pulp Fiction».

Til våren?

«Kill Bill» skal regisseres av Tarantino selv og produseres av A Band Apart, selskapet Tarantino eier sammen med kompisen Lawrence Bender. Distributør av filmen er Miramax.

Alle avtaler er ikke gjort ferdig, så det er foreløpig usikkert når den nye Tarantino-filmen kommer. Men ifølge Hollywood-ryktene har Uma Thurman gjort alt klart for innspilling neste vår.

Blodig og sexy

Quentin Tarantino debutfilm var den noe blodige «Reservoir Dogs» i 1991. Tre år etter kom Cannes-prisvinneren «Pulp Fiction», hvor han hentet fram en halvfeit John Travolta i et av nittitallets største comeback.

Den siste spillefilmen var «Jackie Brown» med Pam Grier i hovedrollen. Etter det har det vært stille, men kanskje vi kan vente oss en ny film neste år?

NYE PLANER: Quentin Tarantino skriver på en ny film hvor Uma Thurman er tiltenkt en sentral rolle.