Anmeldelse: «Hver gang vi møtes - jubileum» på TV 2

Tåredryppende hyllest

«Hver gang vi møtes» jubilerer i høst. Vi anmeldte låt for låt.

HYLLEST: Silya får hjelp av rapperen Fela når hun hyller Tshawe Baqwa i kveldens «Hver gang vi møtes - jubileum». Alle foto: TV 2
HYLLEST: Silya får hjelp av rapperen Fela når hun hyller Tshawe Baqwa i kveldens «Hver gang vi møtes - jubileum». Alle foto: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TV: Før en ny runde med «Hver gang vi møtes» starter over nyttår, varmer TV 2 i høst opp med et gjensyn med 29 av artistene fra de første ni sesongene. Andre program i jubileumssesongen fortsetter med de samme artistene som sist – med unntak av at Eva Weel Skram erstatter Bertine Zetlitz.

Som vanlig tolker artistene hverandres sanger, og det er også rom for overraskelser. Ingen er hovedperson, men Tshawe og Silya er verter i de første episodene. Vi anmeldte som vanlig låt for låt.

Eva Weel Skram: «Befri meg» (Jan Eggum)

Opphavsmannen er tydelig spent på hva Eva har funnet på med låten hans. Hun gjorde seg bemerket med hudløse tolkninger i serien for fire år siden, og denne er ikke noe unntak.

Eva begynte å synge på norsk etter sin «Hver gang vi møtes»-deltakelse. I kveld har hun valgt en mindre kjent Eggum-låt, og hun har tatt den helt ned for piano og elgitar. Ektemannen Thomas Stenersen tilfører med all mulig forsiktighet en fin dybde og forsterker og «krydrer» det sårbare uttrykket Eva tilstreber – og løfter låten. Hun kan på sin side konsentrere seg om å tolke en tekst som kunne vært skrevet av henne sjøl, og derfor tematisk treffer godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer