Tårevåt avskjed for Skappel

- Det er tøft, vemodig og veldig deilig, sier programlederen som gir seg etter 13 år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Dorthe Skappel har ledet Gullruten gjennom 13 år, men i dag ble det klart at hun gir seg som programleder for den årlige bransjeprisen.

- Det er tøft, vemodig og veldig deilig. Det er som å ha vært på oppløpssiden i maraton, og nå er jeg i mål. Jeg er samtidig veldig stolt, og jeg hadde trodd jeg skulle gråte enda mer, sier Skappel til Dagbladet.

Ikke i salen neste år Hvert år har det vært knyttet stor forventing til Skappels sceneantrekk, og hun har både blitt firt ned fra taket og kommet ridende inn på hest.

I kveld klarte hun ikke å skille ut et høydepunkt, men innrømmer at hun vil savne den årlige prisutdelingen. - Jeg kommer til å savne det veldig, det vet jeg at jeg kommer til å gjøre, men neste år skal jeg ikke sitte i salen eller foran tv-en. Jeg skal dra på hytta og grave i jorda, for jeg tror ikke at jeg orker å se på, sier Skappel.

Angrer ikke Kvelden skal hun markere med mannen Jon, datteren Marthe, søsteren som hadde designet kveldens smykker og hele Gullruten-crewet.

Skappel forteller at det blir flere tårer i løpet av nappa, men insisterer på at hun ikke angrer

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer