Tårevåt avskjed for TV 2-profil som slutter etter ti år

Cathrine Fossum går til Rema 1000.

BLIR REMA 1000-SJEF: Cathrine Fossum, kjent fra «God morgen, Norge», går fra TV 2 til jobb som kommunikasjonssjef i Rema 1000. Foto: Anita Arntzen
BLIR REMA 1000-SJEF: Cathrine Fossum, kjent fra «God morgen, Norge», går fra TV 2 til jobb som kommunikasjonssjef i Rema 1000. Foto: Anita Arntzen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I dag ble det kjent at «God morgen, Norge»-programleder Cathrine Fossum går til jobben som kommunikasjonssjef Rema 1000. Hun jobber ut året i TV 2.

- Jeg har allerede felt noen tårer, sier hun.

En tydelig rørt Fossum

- Det er en veldig spesiell og emosjonell dag for meg. Jeg går rundt i korridorene og snakker med kolleger, sier en tydelig rørt Fossum til Dagbladet.

Da Dagbladet ringer henne, er hun tydelig preget av at nyheten nå er ute.

Journalisten som er kjent fra bl.a. «Nyhetskanalen», «Underhuset», «God sommer, Norge» og «God morgen, Norge».

- Jeg er skikkelig emosjonell nå. Det blir rart å slutte etter ti år.

- Du har tidligere sagt at du synes det er vanskelig å stå opp om morran. Det er jo ikke så enkelt når du leder «God morgen, Norge». Er det derfor du slutter?

- Å stå opp klokka 5 om morgenen er utfordrende.

- Men har ingen ting med denne avgjørelsen å gjøre. Det har heller ikke noe med den pågående omstillingsprosessen i TV2, sier hun.

Her er hennes egne ord

Cathrine Fossum ber pent om heller kan sende noen ord til Dagbladet, en hilsen hun har lagt ut på sin Facebook-profil. Hun forklarer det med at hun er så preget av situasjonen og alle kollegene hun møter.

Her er hennes egne ord om å forlate TV2:

«Etter ti utrolig fine år i TV 2 har jeg nå sagt opp drømmejobben som programleder i God morgen, Norge. Jeg har takket ja til å bli ny kommunikasjonssjef i Rema 1000. Dette er en fantastisk mulighet jeg ikke kunne si nei til. Det har skjedd fort, og har ingen sammenheng med omstillingsprosessen i TV 2.»

«Valget har ikke bare vært lett, for jeg er veldig glad i TV 2 og i alle de fine vennene og kollegaene jeg har både i Oslo og i Bergen. Det har vært et eventyr å få være med på oppstarten av TV 2 Nyhetskanalen, få jobbe med dokumentar, være reporter, lede hovedsendingene, jobbe med valget, utvikle debattprogrammet Underhuset, lede God sommer Norge og sist men ikke minst få være programleder i God morgen Norge. Jeg er takknemlig for alle mulighetene jeg har fått. Det har vært mer enn en arbeidsplass for meg, det har vært endel av identiteten min. Jeg vil alltid ha en del av hjertet mitt i TV 2.»

«Nå ser jeg frem til tre fine måneder med verdens beste gjeng i God morgen Norge, og til ett nytt og lærerikt kapittel åpnes etter jul. Det skal bli veldig spennende å jobbe i en av Norges største bedrifter, og bli kjent med nye flinke folk i Rema 1000.»

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer