Tårevått møte med M2M-fortida for Marion

Det ble mest M2M da Marion Ravn og hennes sanger ble hyllet i kveldens «Hver gang vi møtes» på TV2. Dette mener Dagbladets anmelder om artistenes tolkninger.

TÅRENE TRILLER: Marion Ravn måtte fram med tørkleet titt og ofte under kveldens «Hver gang vi møtes». Magnus Grønneberg fikk fram de første tårene. Foto: TV2
TÅRENE TRILLER: Marion Ravn måtte fram med tørkleet titt og ofte under kveldens «Hver gang vi møtes». Magnus Grønneberg fikk fram de første tårene. Foto: TV2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

arionKurt Nilsen: «Everything» (Ravn/Larsen/Zizzo/Bralower — 2002) Kurt går til M2M-katalogen, og synger en av duoens største hits i en lun, akustisk versjon - mer tilbakelent enn M2Ms energiske teen pop.

Her er det en voksen mann som besynger tenåringen Marions kjærlighetssorg over en av Hansson-brødrene. Kanskje ikke så troverdig, men Kurt kan jo synge det meste og slippe unna med det. Fine harmonier setter en spiss på en godkjent 2013-utgave.

Morten Abel: «Girl In Your Dreams» (Ravn — 2000) Sangen som ga M2M platekontrakt i USA er vel heller ikke så troverdig å synge for en som har rundet 50, sjøl om han er blond! Men den aller første sangen Ravn skrev får en munter

«rekonstruksjon» av en opplagt Abel, som går dypt inn i rollen som 14-årig jente og lager en litt gammedags og søt versjon med stor innlevelse. Morsomt, men Abels bidrag blir litt for ofte skåret over samme lest.

Magnus Grønneberg: «Her står jeg» / «Here I Am» (Ravn/Martin/Yacoub — 2005)For en timing! Marion har akkurat snakket om M2M-bruddet, og det føles helt riktig at Magnus synger «Her står jeg»!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.