Tårevått og tamt

Kidnappingsthriller med valiumsfølelse.

En amerikansk spaltist hevdet en gang at den perfekte film ville være en blanding av romantisk komedie og krigsdrama med tittelen «Saving Meg Ryan». Den kan i grunnen brukes på denne velsmurte, men temperaturløse thrilleren med en ustanselig tårevåt Ryan i designerperfekte hippieklær.

Taus og sprengfull

Meg alias Alice gråter med full rett, ettersom ektemannen er kidnappet av bistre, kolombianske geriljasoldater i kokainrus og på dollarjakt. Til unnsetning: den barske forhandler Terry Thorne (Russell Crowe), taus og sprengfull av innestengte følelser. Til å være et høyt mediefokusert par med en affære på gang i virkeligheten under innspillingen er kjemien på lerretet relativt tam.

Stor og fet

«Livstegn» er en stor, fet Hollywood-produksjon som ser ut som en stor, fet Hollywood-produksjon, og det er der problemet ligger. Vi bør helst få opplevelsen av et nervepirrende drama på liv og død og ikke bli sittende som slappe betraktere til en rutinert regijobb. Tårene siler og munnen skjelver på søte Meg. Man er da Skuespiller.

<B>UFORLØST SPENNING:</B> Meg Ryan og Russell Crowe slåss med sine egne følelser i kidnappingsthrilleren «Livstegnº.