Tatoverte ektemannen på rumpa så han skrek

Sier plateaktuelle Pink som ikke liker å bli dominert .

(Dagbladet.no): Snart plateaktuelle Pink forteller i et intervju med den britiske avisen The Guardian om hvordan hun tatoverte ektemannen Carey Hart på rumpa.

- Jeg har tatovert ham med en logo av hans favorittband «Social Distortions». Jeg tatoverte den på rumpa hans. Han sa jeg var veldig hardhendt, sier Pink.

Og på spørsmål om ektemannen skrek, svarer popartisten:

- Ja, samtidig som hun legger til at de hadde det gøy mens tatoveringen pågikk.

- Ja, jeg likte det. Er jeg syk? spør Pink.

Problembarnet Pink

Den neste plata «I\'m Not Dead» til Pink kommer i april. Imens spilles superhiten «Stupid Girls» overalt. I videoen gjør Pink åpenbart narr av sine kvinnelige kolleger i showbiz-bransjen.

En bilvaskende Pink iført røde hotpants og masse såpeskum minner mye om Jessica Simpson, en bilkjørende Pink gir klare assosiasjoner til de mange bilkrasjene Lindsay Lohan har vært innblandet i, mens Pink på shopping ikke likner så rent lite på Mary-Kate Olsen.

REBELL: Popartisten Pink har alltid trivdes best i opposisjon. Snart er hun på offensiven med det nye albumet «I\'m Not Dead». Foto: Scanpix
REBELL: Popartisten Pink har alltid trivdes best i opposisjon. Snart er hun på offensiven med det nye albumet «I\'m Not Dead». Foto: Scanpix Vis mer

Tanken bak «Stupid Girls» er både å rette et spark mot den glamorøse artistfasaden og mot jenter som strengt tatt burde ha større ambisjoner enn å bli som disse tenåringsidolene.

Pink har med andre ord alltid vært i opposisjon.

- Jeg har aldri trodd på autoritet. Jeg visste hva jeg ville, jeg likte ikke regler og ville at alle andre skulle vite det, forteller Pink som ble skilsmisse barn som 8-åring.

Foreldrenes skilsmisse gikk hardt inn på Pink, og var en av årsakene til at hun ble et problembarn som både drakk, røykte og rømte hjemmefra.

Låta «Family Portrait», som kom ut på hennes andre album, var da også et ærlig oppgjør med en vanskelig oppvekst.

Sterke menn

Det gikk etter hvert bedre for den rebelske tenåringen da hun flyttet til faren. Det var vanskeligere å gjøre opprør mot han. Han var konsekvent og streng.

- Du kødder ikke med Jim Moore - du gjør bare ikke det, sier Pink om faren.

Men av de mennene som har betydd mest i livet til artisten, som egentlig heter Alecia Moore, er det vanskelig å komme utenom ektemannen Carey Hart.

Han var tidligere crosskjører, og Pink forteller om hvordan de to traff hverandre under et konkurransestevne.

- En felles venn introduserte oss, vi håndhilste og fem minutter senere falt han og brakk begge armene. Jeg snudde meg mot venninna mi og sa: «Jeg kommer aldri til å date en motorcrossyklist så lenge jeg lever.»

Tre måneder senere traff de hverandre igjen, og falt pladask for hverandre.

I det åpenhjertige intervjuet beskriver Pink ekteskapet og det fire og et halvt år lange forholdet som det lykkeligste hun har vært i.

Foretrekker damer

Men om Pink er lykkelig gift, så verserer det like fullt rykter om at hun liker jenter.

Ja visst, svarer Pink når hun blir konfrontert med ryktene.

- Jeg synes jenter er det mest sexy som finnes.

- Vi har store myke lepper og et stort hjerte for medfølelse og evne til å lytte - noen ganger - men jeg liker ikke å bli dominert og kvinner prøver å dominere meg.