Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tatt til nåde

Per Ståle Lønning hadde i går et skjebnemøte med TV2-sjef Kåre Valebrokk. Møtet endte med at Lønning etter all sannsynlighet får fortsette i TV2.

Lønning fikk frie tøyler til å utvikle et nytt programkonsept etter at Valebrokk tok ham av lufta i vår. For noen uker siden leverte han en idéskisse til TV2-sjefen, og i går møttes de to for å drøfte ideen for første gang. Om Valebrokk ikke hadde likt ideen, kunne det sett mørkt ut for Lønnings framtid i TV2.

Rykker videre

- Jeg vil egentlig ikke kommentere dette, men vi hadde et fint møte og jeg syns ideen virker morsom, røper Valebrokk til Dagbladet.

Per Ståle på sin side er mer entusiastisk.

- Det gikk strålende! Akkurat som jeg hadde håpet. Valebrokk likte ideen, og nå rykker jeg videre i systemet. Ingen endelig avgjørelse er tatt enda, men jeg er i alle fall ikke avvist. Neste skritt er å overbevise programsjefen i TV2, sier Lønning.

Ny humor

- Kan du røpe noe av programideen?

- Egentlig vil jeg si minst mulig, men det skal være en blanding av aktualitet og humor. Det skal være et motstykke til dagens humor, som jeg oppfatter som ganske ondskapsfull. Jeg vil kalle dette ny humor på fjernsynet. Det er litt mer etter min smak. Hele ideen er sugd av eget bryst.

- Så du gir deg selv en ny rolle som komiker?

- Nei. Jeg kommer mer i en vertskapsrolle. Men nå vil jeg ikke røpe mer. Hvis jeg sier for mye kan jo folk komme og rappe ideen, sier Lønning.

Får Lønning endelig klarsignal, vil programmet tidligst komme på lufta etter nyttår.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media