Tattiser, grilldress og uggs

Emma Watson (22) er ikke sitt vanlige, glamorøse jeg i ny film.

BARE FEIK, SÅKLART: Men en del Emma Watson-fans lurte på om hun faktisk hadde fått seg en ryggtatovering da bilder fra «Bling Ring»-settet begynte å sirkulere. Foto: Stella Pictures
BARE FEIK, SÅKLART: Men en del Emma Watson-fans lurte på om hun faktisk hadde fått seg en ryggtatovering da bilder fra «Bling Ring»-settet begynte å sirkulere. Foto: Stella PicturesVis mer

Du kjenner henne som tapper heltinne i «Harry Potter»-filmene og glamorøs fotomodell for merker som Burberry og Lancome.

Men i sin nye filmrolle viser Emma Watson (22) seg fra en mer søplete side.

Hun spiller Nicki i «Bling Ring», filmen om tenåringsgjengen som i 2008 og 2009 brøt seg inn i husene til en rekke kjendiser i Hollywood og stakk av med smykker, kunst og eksklusive moteklær verdt millioner av kroner.

I helga postet Watson et bilde av seg selv kledd opp som rollefiguren - i rosa joggebukse med matchende jakke, mørke extensions i håret, flere tatoveringer på kroppen og UGGS på beina.

Tramp stamp «Twitrere, møt Nicki. Nicki, møt twitrerne», twitret Watson til bildet av seg selv i grilldress.

Nicki digger «lipgloss, vesker, yoga, poledancing, Uggs, Louboutin-sko, juicedietter, iskaffe og tatoveringer», ifølge Watson.

Andre bilder, tatt på filmsettet, skapte et aldri så lite ramaskrik på nettet da det ble spekulert i om Watson hadde fått seg en ekte tatovering nederst på ryggen - et såkalt «tramp stamp», selve adelsmerket på ungdom fra urbane områder preget av mindre bemidlede beboere.

ROLLEFIGUR: Dette bildet twitret Emma av seg selv i karakter som kjendisinnbruddstyv.
ROLLEFIGUR: Dette bildet twitret Emma av seg selv i karakter som kjendisinnbruddstyv. Vis mer

Det er Sofia Coppola som regisserer filmen om tenåringene som brukte nettet for å kartlegge når kjendiser som Lindsay Lohan, Paris Hilton, Megan Fox og Orlando Bloom var bortreist og husene deres forlatt tomme.

Politiet deltar En av tenåringene, Alexis Neiers, var i ferd med å spille inn en realityserie da hun ble arrestert i 2009.

Saken verserer fortsatt i rettssystemet, der tre av de arresterte ungdommene hevder sin uskyld. og det har vakt oppsikt at politiet i Los Angeles både opptrer som betalte konsulenter for filmen og til og med deltar foran kamera.

Ifølge Los Angeles Times mener ungdommenes forsvarsadvokater at politiet på denne måten kompromitterer sin egen kredibilitet i den pågående rettssaken.

VANLIGVIS: Er Emma Watson ganske classy. Selv når hun er på musikkfestival, som her, på Coachella. Foto: Stella Pictures
VANLIGVIS: Er Emma Watson ganske classy. Selv når hun er på musikkfestival, som her, på Coachella. Foto: Stella Pictures Vis mer