Tause om Durek-«ånder»

Barn kan påføre seg selv kreft, og ånder kan gi seksuelle sykdommer, skriver Durek Verrett i sin nye bok. Forlaget Cappelen Damm skal snart lansere boka i Norge.

SELVERKLÆRT SJAMAN: Durek Verrett er kjæreste med norske prinsesse Märtha Louise, og har nettopp gitt ut ei bok på engelsk. Det er forlaget Cappelen Damm som gir ut boka i Norge. Boka er ventet i salg i slutten av måneden. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag ble den selverklærte sjamanen Durek Verretts nye bok «Spirit Hacking: Shamanic keys to reclaim your personal power, transform yourself and light up the world» lansert på engelsk.

Det vakte reaksjoner, særlig fra medisinsk hold - der flere leger gikk ut og kalte enkelte av påstandene som kommer fram i boka «farlige».

Fremdeles tause

Det er forlaget Cappelen Damm som skal gi ut boka i Norge. Dagbladet har siden onsdag forsøkt å få Cappelen Damm til å svare på kritikken som er kommet fram i forbindelse med den engelske utgaven.

Cappelen Damm har fredag kveld foreløpig ikke besvart Dagbladets spørsmål.

Se spørsmålene som Dagbladet har sendt forlaget lenger nede i saken.

- Livsfarlig å høre på

Dette skriver den Cappelen Damm-eide bokklubben Energica om boka:

«Sjaman Durek forklarer på jordnært vis hva sjamanisme er: ingen religion, men en levemåte med potensial til å kunne endre livet ditt til det bedre.»

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer