Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Taylor Swift anbefaler norske Sebastian (21)

- Veldig gøy å våkne til.

FÅR SKRYT AV SUPERSTJERNA: Den norske produsenten Coucheron (innfeldt) fikk tidligere i dag skryt av selveste Taylor Swift på Instagram. Foto: NTB Scanpix
FÅR SKRYT AV SUPERSTJERNA: Den norske produsenten Coucheron (innfeldt) fikk tidligere i dag skryt av selveste Taylor Swift på Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er alltid stas å få skryt fra høyeste hold.

Det norske stjerneskuddet Aurora fikk skryt på Twitter av Katy Perry, og den amerikanske kjendisbloggeren Perez Hilton har anbefalt artister som Erlend Bratland og Marit Larsen.

Den neste i rekka for skryt fra øverste hold er den norske produsenten Coucheron (21).

Tidligere i dag anbefalte superstjerna Taylor Swift (25) han på Instagram.

- Stor fan av henne Coucheron, som egentlig heter Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen, er nemlig produsenten bak Kehlani-låta «Alive».

Det er denne og ti andre låter Swift ber Instagram-følgerne sine lytte til.

«Nye sanger som kommer til å gjøre livet ditt mer fantastisk (jeg lover!)», skriver countryartisten. Under teksten følger lista med sanger.

Fra København forteller den norske produsenten at det var gøy å våkne til en anbefaling av popstjerna.

A photo posted by Taylor Swift (@taylorswift) on


- Jeg er stor fan av henne. Det var sykt gøy å se en så stor artist sette pris på låta, forteller 21-åringen.
 
På lista nevner også Swift artister som M.I.A og svenske Seinabo Sey.

- Vil samarbeide Teigen tror ikke anbefalingen fra Swift kommer til å generere en stor vekst i strømmetallene, men synes likevel det er gøy å se at så store artister er på utkikk etter ny musikk.

- Det er en stor drøm for meg å samarbeide med henne. Om jeg møter henne kan denne lista bli en fin «icebreaker», sier produsenten.

Dagbladets musikkansvarlig, Sandeep Singh, synes det er kult at Swift har oppdaget produsenten. Han mener det viser hvor liten verden egentlig er.

- Vi ser at store stjerner retter blikket mot Norden oftere enn tidligere. Det viser at kvaliteten på det som produseres er bra nok for et internasjonalt marked, mener Singh.

Taylor Swift er for tiden kjent for låter som «Bad Blood» og «Blank Space». Hun har siden 2006 gitt ut fem album, og figurert som skuespiller i flere filmer.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!