Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Taylor Swift er syk - har avlyst flere konserter

- Det knuser hjertet mitt.

MÅ AVLYSE: Countryartisten Taylor Swift har kansellert flere show på grunn av bronkitt. Hun lover å ta igjen det tapte. Foto: Nati Harnik/AP/Scanpix
MÅ AVLYSE: Countryartisten Taylor Swift har kansellert flere show på grunn av bronkitt. Hun lover å ta igjen det tapte. Foto: Nati Harnik/AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Countrystjerna Taylor Swifts (21) lunger er ikke i toppform for øyeblikket. Et bronkittanfall har satt en stopper for flere av konsertene hennes.

Beklager så mye På lørdag måtte countrystjerna avlyse konserten sin i Louisville i USA.

Nå har Grammy-vinneren sett seg nødt til å utsette ytterligere tre konserter.

- Det knuser hjertet mitt å gå glipp av denne helgas show med vennene mine i Charlotte og Atlanta, sier sangeren i en uttalelse, ifølge E!Online.

- Jeg ville aldri ha kansellert hvis jeg var i fysisk stand til å opptre. Jeg beklager så mye overfor fansen, men jeg gleder meg til å se dere når vi kommer tilbake til byene deres, og det skal vi.

- Første gang Mens konserten i Charlotte nå vil finne sted 16. november, vil de to showene hun skulle holdt denne helga i Atlanta gå av stabelen i begynnelsen av oktober.

Swift informerer selv om den nye datoen på Louisville-konserten på Twitter.

- Louisville, jeg er så lei meg for at jeg må utsette showet til 11. oktober. Det er første gang jeg må gjøre noe sånt. Jeg beklager så mye, skriver hun.