FØRSTEREIS: John Mayer har aldri spilt en konsert i Norge før. Foto: NTB Scanpix
FØRSTEREIS: John Mayer har aldri spilt en konsert i Norge før. Foto: NTB ScanpixVis mer

Taylor Swift og Jennifer Anistons badboyekskjæreste med sin første konsert i Norge

John Mayer spiller i Oslo Spektrum.

John Mayer er ikke bare kjent for tabloide historier med kjendisekskjærestene Jennifer Aniston, Taylor Swift, Katy Perry og Jessica Simpson.

Han har også solgt 20 millioner album verden over og vunnet sju Grammy-priser for musikken sin.

Til høsten opptrer han med full konsert i Norge for første gang, når han spiller i Oslo Spektrum den 17. oktober.

Billetter er i salg fra fredag 26. april klokka 09.00.

Mayer er mest kjent for egne låter som «Waiting for the World to Change», «Gravity» og «Daughters», men sto også for gitarspillet på Frank Oceans «Pyramids» i fjor.

Feiden mellom Mayer og ekskjæresten Taylor Swift ble behørlig kjent for omverdenen da sistnevnte skrev låta «Dear John» i 2010, hvor hun på bittert vis tar et oppgjør med den 12 år eldre Mayer.

- Som låtskriver vil jeg si at jeg synes at sangen er forholdsvis dårlig. Jeg vet at hun er en hit i verden for øyeblikket, og jeg prøver ikke å rakke ned på henne, men jeg føler at måten hun misbruker talentet sitt og gnir hendene sammen på, det er bare tragisk, kommenterte han syrlig til Rolling Stone.

Og det ser ikke ut til at Swift har mildnet. Tidligere denne måneden skal hun har krevd å bytte om på rekkefølgen da hun så at Mayer skulle spille før henne på Academy of Country Music Festival.

EKSKJÆRESTE: Taylor Swift har ingen gode minner fra forholdet til John Mayer.
Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
EKSKJÆRESTE: Taylor Swift har ingen gode minner fra forholdet til John Mayer. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer