Tea Party-bevegelsen er farligere enn på lenge

IDEER: Og mer upopulær enn noensinne.

TAPTE: Eric Cantor (avbildet), den republikanske majoritetslederen i Representantenes hus, ble slått i primærvalget av den ukjente økonomiprofessoren David Brat. Foto: NTB Scanpix
TAPTE: Eric Cantor (avbildet), den republikanske majoritetslederen i Representantenes hus, ble slått i primærvalget av den ukjente økonomiprofessoren David Brat. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et lite jordskjelv rammet amerikansk politikk i forrige uke. Eric Cantor, den republikanske majoritetslederen i Representantenes hus, ble slått i primærvalget av den ukjente økonomiprofessoren David Brat.

Hvordan kunne dette skje? For det første: Kongressen diskuterer for tiden innvandringsreform, og republikaneren Brat gikk til valg på en sterkt innvandringsskeptisk plattform. Cantor ble på sin side fremstilt som en moderat feiging, som var villig til å kjøpslå med demokratene om forslaget, som åpner for å gi amnesti til ulovlige innvandrere.

BLACK WEEK TILBUD - Få Dagbladet Pluss til -50% de neste 6 måneder

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Spar 50%

39,-

Per måned

Totalt 234,- for 6 mnd

*Black Week tilbudet på 234,- gir deg tilgang til Dagbladet Pluss i 6 mnd, og abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris (79,- / mnd) etter endt kampanjeperiode.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer