Team Håkonsen

Dette er tre musikere og en snowboardkjører. Tre av dem vil gjenopplive klassisk hardrock. En vil egentlig bare cruise litt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- DETTE ER MUSIKKEN vi har vokst opp med. Det ville jo være fett om den blir populær igjen, sier Jan Erik deLange Gullaksen.

Han er prosjektleder for Black Diamond Brigade, kanskje tidenes norske supergruppe, bestående av Sigurd Wongraven (Satyricon), Torgny Amdam (Amulet), Tarjei Strøm (Ralph Myerz & The Jack Herren Band), Knut Schreiner (Turboneger) og Billy Gould, tidligere Faith No More-bassist. Hittil har de nådd femteplass på VG-lista med sin coverversjon av Kiss-låta «Black Diamond», som er det norskproduserte bidraget til et samlealbum med klassisk hardrock, ute i neste uke. Og siden samlealbumet er et samarbeid mellom et plateselskap og en snowboardprodusent, har Gullaksen fått sin kamerat Terje Håkonsen til å bidra med klipp av seg selv til musikkvideoen.

Og være en slags høy beskytter for prosjektet overfor pressen.

Jan Erik deLange Gullaksen spilte tidligere gitar i Baba Nation, sammen med Erik Røe, han med rastaflettene, som siden har gjort seg bemerket i musikalen «Jesus Christ Superstar», der han spilte en mann som tok på seg å frelse menneskeheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.