Team Me legger opp

Det norske indiebandet oppløses etter fem år.

SLUTT: Den norske popgruppa Team Me oppløses. Her fra Slottsfjellfestivalen i sommer. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
SLUTT: Den norske popgruppa Team Me oppløses. Her fra Slottsfjellfestivalen i sommer. Foto: Christian Roth Christensen / DagbladetVis mer

(Dagbladet): I en pressemelding opplyser managementet til popbandet Team Me at musikkgruppa oppløses.

- Team Me opphører i nåværende form, sier manager Glenn Larsen til Dagbladet.

Han forklarer at gruppa, som slo gjennom via NRKs Urørt i 2010, fortsatt vil holde sine gjenstående konserter i Norge som planlagt.

Ifølge pressemeldinga blir altså en konsert i Trondheim 21. november bandets siste.

- Trekker i bremsene Larsen opplyser til Dagbladet at Marius D. Hagen, bandets frontfigur, kommer til å fortsette å skrive låter under Team Me-navnet, men har ingen planer om å spille live.

- De andre medlemmene kommer til å gå videre med andre prosjekter i livet.

Larsen vil ikke si noe om hvordan gruppa oppløses, og henviser til medlemmenes uttalelser på sosiale medier, vedlagt i pressemeldinga.

Der står det blant annet:

«Det er med stor vemod, men også litt lettelse, at vi nå trekker i bremsene for Team Me-toget og takker for oss. Årsakene er mange, men de er ikke vikitge akkurat nå. Som de sier, alt har en ende».

Årets popgruppe Musikkgruppa hadde sin konsertdebut i Trondheim, etter å ha blitt plukket ut som en av ti finalister til Urørtfinalen i 2010.

Siden den gang har gjengen fra Elverum vunnet prisen for «Årets Popgruppe» under Spellemann-utdelinga i 2011, turnert verden rundt, og så godt som kontinuerlig vært listet på radio.

Det har også blitt flere norske og utenlandske nominasjoner og priser, både for live og plate.

Gruppa besto ikke av få: Frontmann Marius Drogsås Hagen, Bjarne Alexander Ryen Berg, Simen Sandbæk Skari, Uno Møller Christiansen, Simen Schikulski og Elida Inman Tjørve.

Tidligere har også Anders Magnor Killerud, Synne Øverland Knudsen, Thomas Meidell og Christian Løvhaug vært en del av «teamet».

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 133276791


Varnish cache server