Du leser nå Dagbladet Pluss

Tegneserien om Arild kan gi mange barn leseglede

Super hverdagshelt.

ET VANLIG ESEL: Arild er et blått esel med en gris til bestevenn, og ingen superhelt, slik boktittelen antyder. Utsnitt av bokomslaget
ET VANLIG ESEL: Arild er et blått esel med en gris til bestevenn, og ingen superhelt, slik boktittelen antyder. Utsnitt av bokomslagetVis mer

Arild er et helt vanlig blått esel med en gris til bestevenn. De går i samme klasse, og der går også vakre Pernille som Arild er hemmelig forelsket i. Samtidig er en annen i klassen hemmelig forelsket i ham, men det legger ikke Arild merke til.

Historiene om Arild er har blitt veldig populære i hjemlandet Frankrike, samt i USA og Tyskland. Det er lett å forstå. I korte og poengterte historier på rundt ti sider hver, gir Emmanuel Guibert og Marc Boutavant oss gjenkjennelig situasjonskomikk og dramatikk.

Og det hele er satt til et varmt og veltegnet univers, fullt av søte antropomorfe dyr.

Erfarne serieskapere

Guibert er prisbelønt tegner av «Fotografen», om en reporter i det krigsherjede Afghanistan på 80-tallet. Men i Arild-serien er han kun forfatter, mens Boutavant sitter bak tegnebordet. Det er en god miks, Boutavant har en følsom og litt ujevn strek, med stor sans for humoristiske detaljer og talende ansiktsuttrykk.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE*

PRØVEPERIODE

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 1 UKE*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE* 0 kr per 1 uke. 0 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (55 kr/uke) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr per 1 måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 55,-/uke)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.