VISER TIDLIGERE USETTE VERKER: I dagens Dagbladet får du også med et eget tegneseriebilag, der du kan se tidligere upubliserte tegneserier laget av Pushwagner - samt mye mer.
Foto: Håkon Eikesdal
VISER TIDLIGERE USETTE VERKER: I dagens Dagbladet får du også med et eget tegneseriebilag, der du kan se tidligere upubliserte tegneserier laget av Pushwagner - samt mye mer. Foto: Håkon EikesdalVis mer

- Tegneserier en manesje hvor jeg kan briljere med min stift

Pushwagner tegner eksklusivt for Dagbladet.

|||I dagens Dagbladet får du et 40-siders tegneseriebilag med på kjøpet.

I Seriehefte #3 får du møte en åpenhjertig Pushwagner - velkjent kunstner, men også en tegneserieskaper i verdensklasse. Han har vært vennlig nok til å grave i arkivet for oss, der har han funnet tidligere upubliserte tegneserier.

Disse er blitt pusset opp for anledningen, og vi har satt av hele ti sider til presentasjonen. Her er et lite utdrag fra intervjuet med Pushwagner:

- Det at jeg opplever at det jeg arbeider med, og som jeg har arbeidet med hele livet, at det er noe som er verdt å ha, det er et incentiv og en inspirasjon og motivasjon til å fortsette å ... Til og med barna som går forbi Tjuvholmen sier: «Se de farvene, mamma». Og tegninger er et populært medium, en manesje hvor jeg kan briljere med min stift. Jeg kan gjøre nytte for meg. Jeg kan vise meg fram på Narvesen, som om det var et utstillingslokale, side om side med «Hårek» og «Vangsgutane».

I tillegg til dette, kan du i Seriehefte #3 også lese intervjuer med tegneseriestorhetene Chris Ware og Joe Sacco, få vite hvorfor den svenske krimyndlingen Jens Lapidus ga ut tredjeboka i «Stockholm Noir»-trilogien i tegneserieform, samt lese hvordan Ibsen & co. redder Norge.

I bilaget finner du selvfølgelig også et utvalg kjente og kjære tegneserier, representert ved Pondus, Nemi, Rocky, Lunch, Fagprat og Hjalmar.

I STATIVENE I DAG: I dagens Dagbladet får du et 40-tiders tegneseriebilag med på kjøpet.
I STATIVENE I DAG: I dagens Dagbladet får du et 40-tiders tegneseriebilag med på kjøpet. Vis mer