Teigen eller bulgarsk

Er du hekta på bulgarske danseband, hyggepianister og Jahn Teigen, kan det virke umulig å bestemme seg for hotell i påskefjellet. Men hvorfor ikke en rundtur?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Gjengangere

TEIGEN PÅ GOL: Jahn Teigen med stjerner i sikte for barna er publikumsmagnet på Pers Hotell langfredag. På Storefjell Høyfjellshotell, en halvtime unna, råder det bulgarske dansebandet Agarta Showband første del av påsken. 1. april avløses de av Fire Dance Band, like bulgarske. For dem som ikke liker Teigen.

BULGARSK I OPPDAL: Skjærtorsdag avløser det bulgarske dansebandet Miklos Duo det bulgarske dansebandet Trio Fokus på Quality Oppdal Hotel. Palmelørdag står Arja Saijonmaa på scenen, før hun signerer sin nye bok.

TRIO JOY PÅ GEILO: Bulgarske Trio Joy har spilt siden nyttår på Geilo Hotel. Bandet er ikke identisk med Trio Joy som spiller på Hafjell samtidig - også de bulgarske.

MER BULGARSK PÅ VOSS : Bulgarske Vision Band serverer dansetoner for skituristene på Fleischer Hotel. Bandet leverer alt: Latinsk samba, svensktoppar, swing, internasjonale hits.

SAMBA PÅ HAFJELL: Trondheimsbandet Smiley & The Mr. Bean Band regjerer på Øyer Gjestegård. Kledd i bastskjørt serverer de yr sambamusikk. Har du abstinenser på Bulgaria, så har Quality Hafjell Hotel noen kilometer unna et habilt bulgarsk husband.

HYGGEPIANIST I TRYSIL: Svensk barpianist Roul Peterson, kjent fra utestedet Barokk i Oslo, spiller slagere på oppfordring på Norlandia Trysil-Knut Hotel. «Gud hvor du er dejlig» er et av hans glansnumre. Synes du Peterson er krise, synger dattera til Hallgeir Brænden på hotellet ved siden av. Hun er vokalist i dansebandet Safir.

POLSK-BULGARSK PÅ BEITO: Det polske dansebandet Fraction spiller hver kveld på Beito Høyfjellshotell. Gutta har mørke bukser og rutete vester. Et steinkast unna, på Beitostølen Høyfjellshotell, holder bulgarske Satelite Band takten. De har mørke dresser.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer