«Tekken»-film på vei

Mon tro om det blir en actionfilm?

(Dagbladet.no): Dette er ikke første gang et slåssespill blir til film - men forhåpentligvis kan filmselskapet Screen Gem lære noe av tidligere fadeser når de nå kommer med «Tekken»-filmen.


Nettstedet
Coming Soon har sikret seg det første bildet av filmplakaten, der man kan lese et dikt:

  After the Great Terror Wars, governments fell...
  Seven corporations rose from the ashes to rule all men...
  Together they were known as The Iron Fist...
  The mightiest of which was...
  Tekken

Nettstedet melder at historien i filmen vil dreie seg rundt to barndomsvenner som melder seg på en verdensomspennende kampsport-turnering. Etterhvert som de beveger seg videre i turneringen, vil vennene avdekke mer og mer av hemmeligheten som ligger bak det mystiske Tekken Corp.


Regissør av filmen er
Charles Stone, som tidligere har stått for et lite antall relativt ukjente filmer - samt «Wazzuuuup»-reklamene til Budweiser.

Cooming Soon kan forøvrig melde at også en annen spill(e)film er på god vei: «Onimusha» vil begynne innspillingen neste år, og regissør for den filmen blir Christophe Gans (som også leverte «Silent Hill»).

BLIR FILM: Når «Tekken» nå skal filmatiseres, er sjansene store for at filmen vil inneholde store mengder slåssing. Men hvor store er sjansene for at filmen blir bra? Foto: CAPCOM
BLIR FILM: Når «Tekken» nå skal filmatiseres, er sjansene store for at filmen vil inneholde store mengder slåssing. Men hvor store er sjansene for at filmen blir bra? Foto: CAPCOM Vis mer