«Tekken»-film på vei

Mon tro om det blir en actionfilm?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dette er ikke første gang et slåssespill blir til film - men forhåpentligvis kan filmselskapet Screen Gem lære noe av tidligere fadeser når de nå kommer med «Tekken»-filmen.

Nettstedet Coming Soon har sikret seg det første bildet av filmplakaten, der man kan lese et dikt:

  After the Great Terror Wars, governments fell...  Seven corporations rose from the ashes to rule all men...  Together they were known as The Iron Fist...  The mightiest of which was...  Tekken

Nettstedet melder at historien i filmen vil dreie seg rundt to barndomsvenner som melder seg på en verdensomspennende kampsport-turnering. Etterhvert som de beveger seg videre i turneringen, vil vennene avdekke mer og mer av hemmeligheten som ligger bak det mystiske Tekken Corp.

Regissør av filmen er Charles Stone, som tidligere har stått for et lite antall relativt ukjente filmer - samt «Wazzuuuup»-reklamene til Budweiser.

Cooming Soon kan forøvrig melde at også en annen spill(e)film er på god vei: «Onimusha» vil begynne innspillingen neste år, og regissør for den filmen blir Christophe Gans (som også leverte «Silent Hill»).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer