Teknisk feil stoppet «I kveld med Ylvis»

TVNorge vet ikke hva som gikk galt.

GIKK I SVART: På grunn av en teknisk feil gikk ikke sesongpremieren av «I kveld med Ylvis» som planlagt.
GIKK I SVART: På grunn av en teknisk feil gikk ikke sesongpremieren av «I kveld med Ylvis» som planlagt.Vis mer

(Dagbladet): Etter den massive suksessen brødrene Vegard og Bård Ylvisåker har opplevd den siste tida, ble det i kveld en strek i regninga for det populære brødreparet.

Da mange «The Fox»-fans hadde satt seg godt til rette i godstolen for å få med seg sesongpremieren av talkshowet «I kveld med Ylvis», fikk de heller se en TVNorge-skjerm fylt av ordene «TEKNISK FEIL».

- Alle får med seg alt Presseansvarlig for «I kveld med Ylvis», Bjørn Asgeirsson, forklarer til Dagbladet at alt skal være under kontroll nå.

- Vi hadde en teknisk feil, så programmet har blitt noen minutter forsinka, men nå ruller det og går som det skal. Ingen går glipp av noen ting, sier han.

Talkshowet, som ble spilt inn på Riksscenen i Oslo sentrum tidligere i kveld, skulle ha starta klokka 21.30, men kom ikke på skjermen før ca 21.41.

- Dere må ikke kutte i programmet?

- Nei, alle får med seg alt.

- Vet dere noe om hva som gikk galt?

- Nei, det vet vi ikke, bare at det var en teknisk feil enn så lenge.

Men selv om feilen ble rettet opp i slet TVNorge med teknikken under hele sendingen i kveld.

«Demonstrasjon utenfor TVNorge om ti minutter» Ylvis-brødrene har hatt enorm suksess med låta «The Fox», produsert av stjerneprodusentene Stargate.

Youtube-videoen har nærmest blitt en landeplage, og har også fått mye oppmerksomhet internasjonalt. Det kan derfor også tenkes at flere følger dagens sending fra utlandet.

Sosiale medier kokte også over av både irritasjon og spøker rundt kveldens forsinka premiere.

«Trodde «teknisk feil» var en morsom spøk Ylvis hadde, men så bare neida», skriver blant annet Twitter-brukeren @prinsessemaren.

«...så var ikke TVNorge-nettet rigget for 15 millioner seere», skriver journalist i Bergens Tidende Frode Buanes på Twitter,

mens Yousef Assidiq tvitrer:

«Demonstrasjon utenfor TVNorge om ti minutter. VI VIL HA YLVIS, VI VIL HA YLVIS NÅ!!!»