Tekniske problemer og Trump-erting under nattas Golden Globe-seremoni

Jimmy Fallon, verten for årets Golden Globe-seremoni, kom som ventet med et par spøker på bekostning av USAs påtroppende president Donald Trump.

TEKNISKE PROBLEMER: Golden Globe-vert Jimmy Fallon måtte slite med tekniske problemer under åpningen av nattas Golden Globe-seremoni. Foto: Paul Drinkwater/NBC/AP/NTB Scanpix
TEKNISKE PROBLEMER: Golden Globe-vert Jimmy Fallon måtte slite med tekniske problemer under åpningen av nattas Golden Globe-seremoni. Foto: Paul Drinkwater/NBC/AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Jimmy Fallon danset seg inn på scenen til musikk fra filmen «La-La-Land» under nattas Golden Globe-seremoni. Men da Fallon skulle starte på sin åpningsmonolog, ble det raskt klart at det var noe som ikke stemte.

Verten Fallon kunne avsløre at taleprompteren hadde sviktet. Før «The Tonight Show»-programlederen fikk muligheten til å komme med en improvisert tale, var de tekniske problemene ordnet.

Ertet Trump

Da han derimot fikk startet på talen brukte han anledningen til å erklære at søndagens prisutdeling er «ett av de få stedene i USA der folkets stemme fortsatt teller».

Om ikke et direkte angrep på Trump, så var det en tydelig henvisning til at den kommende presidenten ikke fikk flertall i folket, selv om han fikk et klart flertall i valgmannskollegiet som formelt utnevner presidenten.

Fallon kostet også på seg et spark på leggen til den russiske presidenten, som nylig ble utpekt som den som beordret en kampanje for å påvirke valg resultatet, ifølge NTB. Resultatet av Golden Globe-avstemningene er det derimot ingen grunn til å bekymre seg for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer