Teknobimboer søkes

Bill. mrk: Må like rosa duppeditter.

THINK PINK: Akkurat denne rosa laptopen finnes ikke i «Ladies Corner», en egen seksjon for kvinnelige kunder hos nettbutikken PS.no. Men det burde den gjøre, mener Dagbladet.nos kommentator. Foto: pinkiwinkitinki under en Creative Conmmons-lisens.
THINK PINK: Akkurat denne rosa laptopen finnes ikke i «Ladies Corner», en egen seksjon for kvinnelige kunder hos nettbutikken PS.no. Men det burde den gjøre, mener Dagbladet.nos kommentator. Foto: pinkiwinkitinki under en Creative Conmmons-lisens. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Trenger norske kvinner litt ekstra støtte og stimulans når de skal ut i den store, skumle verden for å handle datautstyr og forbrukerelektronikk på nettet?

De ansvarlige bak nettbutikken PS.no later til å mene det. I et forsøk på å nå flere kvinnelige kjøpere har de lansert noe de kaller «Ladies Corner».

I damehjørnet satses det tungt på søte og nusselige duppedingser, mange av dem i signalrosa.

DET ER ALTSÅ SNAKK OM en egen seksjon i nettbutikken som henvender seg kun til kvinner. Om menn nektes å handle her, og hvordan et slikt forbud i så fall skal håndheves, er uklart. Her får du alt et kvinnehjerte kan begjære - fra en Acer-laptop med lokk i leopardmønster, via rosa iPoder, til Feet Warmers i «fluffy pink» og Tropical Coconut spasett i «stilig trebolle».Jeg vet ikke helt, jeg. Jeg kjenner ganske mange freaks & geeks av hunkjønn, og jeg mistenker at de fleste av dem ville ta det som en personlig fornærmelse om noen prøvde å dytte på dem en rosa PC. Særlig fra en butikk som også selger skjønnhetsprodukter og syntetiske pelstøfler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer