Teknologi som kan forandre verden ... og et gjensyn med «Khal Drogo»

Ukas streamingnyheter!

Teknologi som kan forandre verden ... og et gjensyn med «Khal Drogo»
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Blant ukas streamingnyheter finner vi den nye serien til Jason «Khal Drogo» Momoa, et skummelt aktuelt gjensyn med en serie om sovende terroristceller, samt en lovende Batman-serie - uten Batman!

Men også litt om teknologien som kan forandre verden.

Den komplette listen over alle nyheter på Netflix, HBO Nordic, Viaplay og C More Play denne uka finner du på Filter - under finner du noen av nyhetene vi har valgt å fremheve.

• Se alle Filters streamingtips!

  «Print the Legend» Mange av oss betrakter fortsatt 3d-printing som en rimelig sær og marginal greie. Akkurat slik mange en gang sa om datamaskinene. Hvem kommer vel til å ha en sånn i hjemme, liksom?

I Netflix-dokumentaren «Print the Legend» får i et større innblikk i teknologien som mange sier «vil forandre verden» - samt følge pionerene som har bygget opp industrien fra små gutterom til store og etterhvert svært verdifulle selskaper.

Vi er fortsatt svært tidlig i denne revolusjonen, men allerede nå kan 3d-printing brukes til alt fra å lage små duppeditter med større eller mindre praktisk verdi, til fullt fungerende proteser - og, kontroversielt nok, våpen. I denne dokumentaren dekkes de fleste av disse spørsmålene - en grei innføring i det som godt kan tenkes blir et nytt «Macintosh»-kapittel i vår moderne historie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer