Foto: Netflix
Foto: NetflixVis mer

Teksttabbe på Netflix går sin seiersgang

Tekst fra dyreprogram havnet i komiserie - med hysterisk resultat.

(Dagbladet): En teknisk feil hos Netflix gjorde at komiker Aziz Ansaris standup-show havnet som som undertekster til naturdokumentaren Planet Earth fra BBC, skriver Daily Mail.

Resultatet er til å humre av.

På nettstedet Reddit har en bruker som kaller seg BenMeiri84 postet en rekke screenshots fra naturfilmen, som egentlig kommenteres av britiske Sir David Attenborough.

Bildene likner en typisk naturdokumentar, men kommentarene fra Ansari er noe ganske annet enn det som vanligvis ledsager naturprogrammene til BBC.

NETFLIX: Aziz Ansari spiller i Netflix-serien «Master of None». Han har også standup-show tilgjengelig på strømmetjenesten.Foto: Chris Pizzello/Invision/AP
NETFLIX: Aziz Ansari spiller i Netflix-serien «Master of None». Han har også standup-show tilgjengelig på strømmetjenesten.Foto: Chris Pizzello/Invision/AP Vis mer

- Fuck this guy

Ansaris tekst passer overasskende bra til bildene av ville dyr i sitt rette element. Et av bildene forestiller to ulver som løper etter hverandre.

«La meg kjøpe en drink til deg», og «Nei takk, jeg har det bra» står det over skjermen.

Et annet bilde viser en elefant som sloss med en leopard, med underteksten:

«Fuck this guy»

ANERKJENT: Sir David Attenborough har fått medalje av Dronning Elizabeth II for sin innsats, blant annet som kommentator i naturfilmer. 
ANERKJENT: Sir David Attenborough har fått medalje av Dronning Elizabeth II for sin innsats, blant annet som kommentator i naturfilmer.  Vis mer

Kommentarene får en mer filosofisk undertone når de tillegges en ensom sølvrev, som undrer:

«Jeg er ganske sikker på at damen bak det treet masturberer til oss»

Svarer

Hos Netflix ler de av den tekniske glippen.

På Twitter har de lagt ut en video, der teksten i Netflix-serien «Master of None», som Ansari spiller i, er byttet ut med underteksten fra naturdokumentaren.

Resultatet er minst like fornøyelig som den tekniske glippen.

Har finner man Ansari som titter fram fra en dyne, og scenen beskrives slik:

«Etter å ha tilbrakt hele vinteren i hiet, kommer isbjørnen ut, klar til å jakte»

Den tekniske feilen er nå fikset. Så de som skulle ønske å se episoden «Great Plains» i Planet Earth serien, vil nå kunne se den med tradisjonelle beskrivelser av dyr i villmarken, om det er å foretrekke.