Telefonterror mot Big Brother

Konservative kristne raser mot Big Brother og andre program som bryter med familieverdiene. Nå sprer de telefonnummeret til tv-sjefene, slik at du kan ringe dem og klage.

Redaktør Finn Jarle Sæle har innledet en «hellig krig» mot Big Brother og de andre programmene som har fått merkelappen søppel-tv. Han mener de forsøpler demokratiet.

- Vi ønsker seerorkan mot fjernsynskanaler som sender søppel, fastslår Sæle, som er redaktør i den nye avisen Norge IDAG, til Bergens Tidende.

Ring en tv-sjef

Om kort tid vil de 60 000 påståtte leserne til Sæles avis få tilsendt et klistermerke hvor alle tv-sjefenes telefonnumre står oppført. Oppfordringen er å ringe kanalene som bryter med familieverdiene.

- Vi er soldater for sunt folkevett. Vi vil ha familieprogrammer og viktig folkeopplysning, ikke skandaler, intimiteter og kjendiseri, sier en kampklar Sæle til avisa.

Dårlig moralske fjernsynsprogrammer har lenge irritert Sæle og hans lesere, men det var TV Norges Big Brother som var dråpen som fikk begeret til å renne over.

OPPFORDRER TIL TELE-TERROR: Finn Jarle Sæle.Foto: MARIT HOMMEDAL/SCANPIX