Telenor Arena får MGP-finalen

- Større blir det ikke.

MGP TIL FORNEBU: NRK har bestemt seg, og Telenor Arena tar i mot MGP-sirkuset neste år. Her fra AC/DC-konsertem, hvor 23 000 mennesker hadde tatt turen til fotballarenaen.
Foto: Sara Johannessen / SCANPIX
MGP TIL FORNEBU: NRK har bestemt seg, og Telenor Arena tar i mot MGP-sirkuset neste år. Her fra AC/DC-konsertem, hvor 23 000 mennesker hadde tatt turen til fotballarenaen. Foto: Sara Johannessen / SCANPIXVis mer

||| (Dagbladet): - For meg var dette en helt fantastisk nyhet. Det blir ikke større. Det er slike ting vi har bygd anlegget for, ved siden av fotball, sier daglig leder i Telenor Arena, Einar Schultz, til Dagbladet.

29. mai er det altså duket for Melodi Grand Prix på Fornebu. Siden Hans Tore Bjerkaas i mai gikk ut og utelukket alle arenaer som ikke lå i Oslo-området, har det hele stått mellom Telenor Arena og Oslo Spektrum.

TV-prosjektleder for arrangementet, Hasse Lindmo, sier i en pressemelding at NRK har gjort et godt valg.

- Faktorer som størrelse, tilgang på masse uteareal og øvrige fasiliteter har vært viktig i avklaringen. Fornebu Arena er et bygg for de store anledningene, og nå er anledninga her. Vi har fått på plass gode rammevilkår for produksjonen, sier han.

På grunn av den europeiske kringkastingsunionens (EBU) regelverk, som ikke tillater at arenaen bærer et kommersielt navn, vil Telenor Arena kalles Fornebu Arena i forbindelse med finalen.