Telenor gir opp Comoyo View

Konkurransen fra giganter som Netflix, iTunes og HBO ble for tøff.

LEGGES NED: Kort tid etter at Telenor startet strømmetjenesten Comoyo View er det nå bestemt at den må legges ned, grunnet tøff konkurranse fra utenlandske konkurrenter. Foto: Skjermdump
LEGGES NED: Kort tid etter at Telenor startet strømmetjenesten Comoyo View er det nå bestemt at den må legges ned, grunnet tøff konkurranse fra utenlandske konkurrenter. Foto: SkjermdumpVis mer

Comoyo ble startet opp av Telenor i 2011, med intensjoner om å selge inn tjenesten til selskapets bredbåndskunder og med det skape en norsk konkurrent til internasjonale aktører, som Netflix og HBO.

Onsdag fikk de 40 ansatte i Comoyo View beskjed om at Telenor har valgt å legge ned strømmetjenesten fra 1. november, skriver Dagens Næringsliv.

- Levende bilder har vært et viktig produktområde for oss, og vi har laget et godt produkt med godt innhold. Men vi har slitt mye med programrettigheter. Vi anser at vi ikke får de innholdsrettighetene vi vil ha til den rette prisen, sier Sven Størmer Thaulow, administrerende direktør i Comoyo, til Dagens Næringsliv.

- Kombinasjonen av innholdskostnader, prispress i markedet, og sterk konkurranse er ikke en vinner.

Telenor ønsker ikke å opplyse hvor mange kunder Comoyo View har klart å verve i konkurransen med hovedkonkurrenten Netflix, ifølge avisa.

Flere av de rundt 40 medarbeiderne skal ha fått tilbud om sluttpakker.