Telenor trekker alle annonsene sine fra Discovery-kanalene

Discovery går glipp av «et betydelig beløp», ifølge Telenor.

TREKKER ANNONSER: Etter at Canal Digital-eier Telenor og Discovery Networks ikke kom til enighet natt til mandag mistet 2,8 millioner tv-seere 13 kanaler. Nå har Telenor valgt å trekke sine reklamer fra Discovery-kanalene. Foto: Kristoffer Nyblin Kaspersen / NTB Scanpix
TREKKER ANNONSER: Etter at Canal Digital-eier Telenor og Discovery Networks ikke kom til enighet natt til mandag mistet 2,8 millioner tv-seere 13 kanaler. Nå har Telenor valgt å trekke sine reklamer fra Discovery-kanalene. Foto: Kristoffer Nyblin Kaspersen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Natt til mandag ble det kjent at Canal Digital-brukere mistet 13 tv-kanaler på ubestemt tid, deriblant TVNorge, FEM og MAX.

Det skjedde som følge av at deres eier Telenor og Discovery Networks ikke kom til enighet om prislappen for rettighetene til å vise sistnevntes kanaler.

Etter at dette ble kjent har Canal Digital-kunder rømt til RiksTV.

Trekker annonser Tirsdag morgen ble det kjent på Kulturnytt på NRK P2 at Telenor trekker alle annonser fra Discovery-kanalene.

- Når så mange seere forsvinner fra Discovery-kanalene har ikke disse kanalene samme spredning som de hadde, sier informasjonssjef i Telenor, Tormod Sandstø om begrunnelsen for å trekke annonsene.

Sandstø påpeker at de hele tiden endrer på hvor de legger sine reklamekroner.

- Vi må hele tiden sørge for at vi får mest mulig og best mulig effekt av våre reklamer, for å treffe nok folk og rett målgruppe.

- Naturlig vurdering Informasjonssjefen sier at pengene Telenor normalt bruker på Discovery utgjør «et betydelig beløp», og at det er et sted de vanligvis har mange reklameplasseringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer