Temperamentsfull engel

Lucy Liu havnet i voldsom krangel med medskuespiller Bill Murray.

Lucy Liu skal ha havnet i krangel med medskuespiller Bill Murray i løpet av nyinnspillingen av «Charlies Angels». Det melder MrShowbiz.

Krangelen skal ha startet da Lucy kritiserte en av Murrays scener. Murray skal ha blitt svært fornærmet, men Lucy gav seg ikke. De to havnet i en opphetet diskusjon, som flere kilder hevder utartet seg til slåsskamp.

Produksjonen ble stengt av for dagen, men tok til igjen neste dag, etter et forsoningsmøte mellom de to temperantsfulle skuespillerne og regissøren.

Skuespillerinnen Lucy Liu er kjent fra rollen som Ling i TV-serien «Ally McBeal».

Nå spiller hun i filmversjonen av 70-talls suksess-TV-serien «Charlies Angels». De andre to englene spilles av Drew Barrymore og Cameron Diaz.

Filmen ventes å være premiereklar i november. Inspillingen skal ikke være uproblematisk; det er ikke første gang det har vært tumulter på settet. Tidligere krangler skal ha fått Drew Barrymore til å briste i gråt flere ganger.

En talsperson for Liu forsøkte å dysse ned episoden og uttalte senere til Daily News: - De hadde noen kreative vanskeligheter sist uke, men nå er det over.

anne.helene.molaug@dagbladet.no

TEMPERAMENT1:Lucy Lui gir seg ikke så lett. Her er hun fotografert sammen med medskuespillerne i Charlies Angels i forrige uke.