Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Temperaturløst toppmøte

Samarbeidet mellom Jonas Fjeld og Henning Kvitnes.

||| ALBUM: Synd å si det, men dette møtet mellom to norske rockstørrelser burde hatt større og tydeligere egenverdi.

Dette er to eldre herrer som burde stått godt til hverandre, der særlig stilmesteren Fjeld kunne spilt den litt ujevne Kvitnes enda bedre enn han vanligvis er.

«Den gamle veien»

Jonas Fjeld & Henning Kvitnes

3 1 6
Plateselskap:

Columbia/Sony

Se alle anmeldelser

Forholdene burde ha ligget til rette også — studiobandet er kremen av krem, med strengemester Geir Sundstøl og slagverkfantomet Birger Mistereggen i sentrallinja (for ikke å glemme Fjelds fabelaktige kassegitarhøyrehånd), lyden top notch norsk voksenpopstandard, og stilvalget tilbakelent rootsy, en vise/country/bluegrass light-hybrid med spredte tekstmessige gullkorn.

Men mest av alt er det temposvakt og temperaturløst, musikk preget av dyktighet mer enn av genuin tilstedeværelse, og bare glimtvis med den gnistrende kreativiteten man søker i samarbeidsprosjekter som dette.

Temperaturløst toppmøte
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling