Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tenk å bli skjelt ut av Madonna

Madonna får jobben som dommer i Idol-liknende program.

(Dagbladet.no): Du kan si hva du vil om Idol, men tv-showet har i hvert fall gitt oss en ny form for underholdning. Nedsabling av håpefulle unge artister som får sine drømmer knust på skjermen til millioner av seeres forlystelse.

Og nå løfter et amerikanske stjernejakt-program kritikken opp til nye høyder. Tenk at det er Madonna som stitter i stolen og skjeller ut dine evner som sanger.

Den britiske tabloiden The Sun skriver at den amerikanske artisten blir dommer i et nytt Idol-liknende program ledet av rapstjerna Missy Elliot. Madonna fikk jobben etter en test der dama skal ha levert den skarpeste kritikken sett noengang på fjernsyn.

- Hvis noen ankommer rommet på feil måte får de et nei før en note er sunget. Hun er så direkte at hun får folk til grine. Hun er dyktig til å skille talent fra selvtillit og det beste er at ingen kan diskutere hennes dom, sier en kilde til The Sun.

Showet har arbeidstittelen «The road to stardom», og skal etter planen sendes i USA til våren.

KRITIKER:</B> Madonna er en av verdens største artister. Nå skal hun dømme andre håpefulle.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media