- Tenk på alle kvinnene jeg har stått imot

Christer Sjøgren (64) ble sammen med kona for 45 år siden. Da ble de enige om at hun aldri skulle stille ham et ultimatum.

NORGESVENN: Christer Sjøgren omtaler Norge som sitt andre hjemland, og elsker det norske publikum. I slutten av oktober kommer han til fem byer med sitt Sinatra-show. Foto: NINA HANSEN
NORGESVENN: Christer Sjøgren omtaler Norge som sitt andre hjemland, og elsker det norske publikum. I slutten av oktober kommer han til fem byer med sitt Sinatra-show. Foto: NINA HANSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Der sitter han, Christer Sjøgren, sammen med sin mangeårige manager Peter Jägerhult og sin frue Birgitta på Bergshaven Bakeri på Tjuvholmen i Oslo.

Ekteparet Sjøgren har 45 års-jubileum i år, og har holdt sammen i tykt og tynt - gjennom 26 år med Vikingarna, hylende kvinner, rykter og utroskap.

- Jeg var jo musiker allerede da Birgitta og jeg møttes, så hun visste hva hun gikk til. Men de gangene der karrieren min tok et byks, som da Vikingarna tok av, var det ikke så lett. Jeg tror nok Birgitta var redd for at Vikingarna skulle ta meg fra henne, forteller Christer Sjøgren.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer