Tennerskjærende

Helt unødvendig thriller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Mobiltelefonen står for den sterkeste prestasjonen i «Trapped», en hysterisk overspilt kidnappingsthriller med Charlize Theron og Kevin Bacon som viktige støttespillere til den trådløse. Telefonen gjennomfører en kraftprøve ved å stå sentralt i nesten hver eneste scene uten noen gang å få batteriproblemer, mens Bacon som skurken Joe skjærer grimaser og snerrer ulveaktig mot kamera.

Joe og hans kone (Courtney Love) har bygd seg en karriere som kidnappere ved hjelp av en tomsete tredjeperson, som holder det fangede barnet innesperret, mens ekteparet tar seg av foreldrene og løsepengekravet.

Lille Abby røves bort idet pappa (Stuart Townsend) drar på legekongress. Der velter Courtney over ham. Tilbake i hjemmet står Charlize mot Kevin.

Én ting er et bokstavelig talt skrikende forutsigbart handlingsforløp, verre er spekulativ gassing i voldtektsfrykt og dype emosjonelle påkjenninger. Elendigheten er, nær sagt heldigvis, så ille presentert at vi blir mer oppgitte enn berørte. Courtney har trutmunn, Townsend gjør lite annet enn å stirre på henne og ser ut til å lure på hvorfor han i det hele tatt er til stede. Ingen burde være til stede her, Stuart, absolutt ingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer