Tennisstjerne vil kopiere «Sex og singelliv»

Og «Frustrerte fruer».

HAR EN TV-DRØM: Serena Williams skriver på et manus hun håper vil bli en tv-serie. Foto: REUTERS
HAR EN TV-DRØM: Serena Williams skriver på et manus hun håper vil bli en tv-serie. Foto: REUTERSVis mer

|||(Dagbladet.no) Serena Williams hadde ingen problemer med å slå seg til tredje runde i Wimbledon i går, da hun slo Jarmila Groth i to strake sett.

Amerikanske Williams jakter sin tredje tittel på det engelske gresset - og den første siden 2003.

Men hun har også andre baller enn tennisballer i lufta.

Ble forstyrret av «Dexter»
Yngstesøster Williams bærer på en forfatterdrøm. Hun har ideene klare i hodet, og har også forfattet ned en del av dem på datamaskinen. Målet hennes er at det skal materialisere seg til en tv-serie.

Som hjelp på veien har hun fått en bok av storesøster Venus med tips for manusforfattere.

- Jeg jobber med et manus nå, og har allerede skrevet tre deler. Jeg kaller det «My treatment». Jeg elsker å skrive og forhåpentligvis blir resultatet bra. Det blir en blanding av noen av favorittseriene mine, som «Frustrerte fruer», «Sex og singelliv» og faktisk også «Familien Griffin». Det er alt dette i én serie, sier hun til Tennis X.

Selv om hun nå er opptatt med den engelske Grand Slam-turneringen, håper hun å få skrevet litt innimellom.

- Jeg skulle skrevet litt i går, men i stedet så jeg på «Dexter» og da ble jeg litt forstyrret. Men i dag er en fin dag for skriving. Det handler mye om å være i den rette stemningen, sier hun.

TV-SEX: «Sex og singelliv»-gjengen har inspirert Serena Williams. Foto: REUTERS
TV-SEX: «Sex og singelliv»-gjengen har inspirert Serena Williams. Foto: REUTERS Vis mer

Var med i «The Simpsons»
Serena Williams har oppnådd det meste på tennisbanen. Hun har ti Grand Slam-titler og har i fire perioder vært ranket som nummer én i verden. Nå er 27-åringen ranket som verdens nest beste tennisspiller, bak Dinara Safina.

Hun er derimot ikke like erfaren ved tastaturet, selv om hun forteller at hun alltid har skrevet.

- Agenten min har sagt at jeg bare skal skrive, og så får vi se hva vi kan gjøre med det. Jeg skriver historien til den første episoden, og så leverer vi det inn til noen som kan gjøre det til et skikkelig manus, sier Serena.

Selv om Williams ikke har noen erfaring fra manusskriving, er ikke tv-industrien helt ukjent for henne.

Hun har spilt rollen som Miss Johnson i serien «My Wife and Kids», gjort gjesteopptredener i «Akutten» og «Lov og orden: New York».

Og så har hun blitt tegnet inn i «The Simpsons» ...

 

FRUSTRERT: Serena Williams låner litt fra «Frustrerte fruer», her representert ved skuespillerne Dana Delany og Teri Hatcher Foto: REUTERS
FRUSTRERT: Serena Williams låner litt fra «Frustrerte fruer», her representert ved skuespillerne Dana Delany og Teri Hatcher Foto: REUTERS Vis mer