Terjes (37) klagemelding til Canal Digital hylles av tusener

- Tror jeg fikk fram et smil på dem som håndterer kundeforespørslene.

BRUKTE HUMOR: Terje Grøndal (37) fra Steinkjer i Nord-Trøndelag har fått enorm oppmerksomhet for sin klage til Canal Digital. Selv tror han det er humoren som har truffet rett hjem hos det norske folk. Foto: Privat
BRUKTE HUMOR: Terje Grøndal (37) fra Steinkjer i Nord-Trøndelag har fått enorm oppmerksomhet for sin klage til Canal Digital. Selv tror han det er humoren som har truffet rett hjem hos det norske folk. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): De mye omtalte forhandlingene mellom TVNorge-eier Discovery Networks og Telenor-eide Canal Digital, har ført til fortvilelse for svært mange tv-seere den siste tida. 

Det er ennå ikke klart å komme til enighet om prisen på distribusjonen av kanalene, og dermed står kundene fortsatt uten TVNorge og de 12 andre kanalene som eies av Discovery Networks. 

Misfornøyde kunder har samlet seg i protest, og på Canal Digitals egne Facebook-sider hagler det med tilbakemeldinger.

Én av meldingene kan vel sies å ha fått mer oppmerksomhet enn andre. 

- Delt frustrasjon Etter at Terje Grøndal (37) fra Steinkjer i Nord-Trøndelag forfattet en noe annerledes klage, og publiserte det på Canal Digitals Facebook-side i går, har meldinga i skrivende stund fått over 25 000 liker-klikk, samt at teksten er blitt delt over 2800 ganger.

Overfor Dagbladet forklarer Grøndal at responsen har vært enorm. Selv hadde han aldri trodd at meldinga ville få så mye oppmerksomhet, men tror grunnen til dette er fordi klagen er skrevet på en humoristisk måte. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer