Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Testikkel-teater

Slik har du ALDRI sett Rocky og Macbeth.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i Boston drar pubertal humor til nye høyder med hjemmesiden testicletheater.com. Der nytolker han kjente klassikere som Haisommer, Scarface, Macbeth, Rocky, Thelma & Louise og Enter the Dragon. Skuespillerne er mannens egne baller.

Til hver filmsnutt har han laget egne kulisser, og han har valgt en kort scene fra hver klassiker. For eksempel består Rocky-sekvensen av at Testikkel-Rocky drikker rått egg og blir dasket av en kotelett. Det hele kan ses på som en absurd form for dukketeater - med litt originale dukker.

Nyhetstjenesten Wireless Flash skriver at testikkel-talentet har en dypere mening bak det hele. Han ønsker å gi flere mennesker en opplevelse av mesterverkene til blant andre Stanley Kubrick og Sam Peckinpah. Kunstneren har mange baller i lufta, og opptrer ikke kun på internett. Det er det scenen som er hans største kjærlighet.

- Testiklene mine stortrives når de får utføre sine teatralske tolkninger foran publikum, sier mannen som kaller seg «Sackie Gleason».

Ifølge hjemmesiden har testikkel-mannen skaffet seg fans fra store deler av verden.

Sjekk filmene her!

<B>TVILLINGENE: På nettsida kan du lese livshistorien til skuespiller-tvillingene.