<strong>KRYSSPRESS:</strong> Marie Blokhus, Joachim Rafaelsen og Ane Dahl Torp tester testingen i «Fridomens vegar». Foto: L-P Lorentz, Det Norske Teatret
KRYSSPRESS: Marie Blokhus, Joachim Rafaelsen og Ane Dahl Torp tester testingen i «Fridomens vegar». Foto: L-P Lorentz, Det Norske Teatret Vis mer

Teateranmeldelse Det Norske Teatret:

Testsamfunnets skadevirkninger kartlegges i «Fridomens vegar»

Test eller kolera.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TEATER: Tilskuerne deles inn i quizlag. Tre moderatorer - Ane Dahl Torp, med navneskiltet «Marie», Marie Blokhus, med navneskiftet «Ane» og Joachim Rafaelsen, med navneskiltet «Bjørn» - stiller spørsmål og spiller ut scener, det sistnevnte i form av utprøvinger, en slags laboratorieeksperimenter.

Friløst fra scenerommet deltar også Bjørn Sundquist. Han er til stede som stemme, en ikke helt allvitende forteller som legger føringer for forståelsen. Han opptrer i film, utstyrt med hår og skjegg som får ham til å ligne a) en karikaturtegning av Gud. Eller b) en karikaturtegning av en gal vitenskapsmann. Eller c) en karikaturtegning av en gal vitenskapsmann som tror han er Gud. Eventuelt d) alt det nevnte.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer