Tex Willer - westernhelten som aldri legger ned seksløperen

Wandrups utvalgte: Ny grafisk roman ute denne uka.

NYTT HEFTE: Fra omslaget til Tex Willer album nummer to, "Frontera!", tegnet av Mario Alberti og skrevet av Maro Boselli.
NYTT HEFTE: Fra omslaget til Tex Willer album nummer to, "Frontera!", tegnet av Mario Alberti og skrevet av Maro Boselli. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TEGNESERIE: Denne spalten kom for et par uker siden i skade for å bringe noen feilopplysninger som har vakt sjokk og villrede blant de mange, norske tilhengerne av den italienskproduserte westernhelten Tex Willer, utvilsomt det nærmeste Sør-Europa kommer Morgan Kane. Hans eventyr er like talløse som de hans norske kollega kan skilte med.

IKKE SLUTT: Tex Willer kronologisk fortsetter på ubestemt tid, eller ut på de evige jaktmarker som man sier i det ville vesten.
IKKE SLUTT: Tex Willer kronologisk fortsetter på ubestemt tid, eller ut på de evige jaktmarker som man sier i det ville vesten. Vis mer

Bokserien Tex Willer kronologisk avsluttes ikke med nummer 41, «Proteus!», som nylig er utgitt. Den fortsetter «i uoverskuelig framtid», får vi beskjed om hos utgiveren Egmont. Så alle oppskremte fans: Pust lettet ut.

Det er også en glede å kunne fortelle at et nytt Tex Willer Album, en sterk grafisk roman, er ute denne uka. «Frontera!» er skrevet av Mauro Boselli og tegnet med røff eleganse av den glimrende Mario Alberti. Særlig er jeg imponert over Albertis mange nattscener i denne herlige serien, fylt av hevn, død og kjærlighet. Ekte varer. Spaghettiwestern al dente.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer